woensdag 18 juli 2007

Zondag 15 juli: Inverness - Glenlivet



Zondag zijn we rustig afgezakt richting Glenlivet. Dat zou een tochtje van zo'n 70 km zijn, waarbij we vooral zouden stoppen aan enkele interessante plekjes en aan plekjes waar we gewoon zin in hadden. We zijn gepasseerd aan de 'Culloden Battlefields', maar ja, zonder de duizenden vechtende Schotten was het wat te vergelijken met een verlaten voetbalveld. We zijn dan maar verdergereden tot aan Cawdor Castle. Daar was het best wel de moeite om te stoppen. We kochten 3 inkomkaartjes en lieten ons een tweetal uur verdwalen in de mooie tuinen rond het kasteel. We genoten massaal van het zonnetje en tegen de middag konden we weer verder, met veeeeeeeel mooie foto's (van bloemen, pfffffffff, saaaaaaaaai).



We fietsten verder tot net voor Glenlivet, waar we rustig kampeerden aan een (gesloten) schooltje. Onderweg verdwaalden we bijna, maar een mevrouw toonde ons toch de goede weg (we waren eigenlijk volledig juist...) tot aan 'a LOVELY bridge' (Dulsie Bridge dus). We fietsten vandaar gemakkelijker verder, geen verdwalen meer...



We waren vroeg terplekke, we aten lekker op het schooltje, zelf gekookt en kaartten nog een hele tijd na (UNO) op het bankje naast onze tent.

Geen opmerkingen: