donderdag 5 juli 2007

donderdag 5 juli (Kingshouse - Fort William)

GELUKKIGE VERJAARDAG, PAPA PIETER!!!!! :-D vanavond een lekkere whiskey derop!

We leerden bij deze morgen. Net zoals de andere kampeerders waren we om 7u op en volop aan het inpakken voor de rit uit de Highlands naar Fort William. Dit was de eerste dag dat we echt Schots weer over ons kregen. Al bij al viel het nog mee. We waren met zijn allen als pinguins ingepakt en we reden enorm vlot door naar Glen Coe. Naar beneden!!! Tegen 10u00 zagen we voor het eerste de oostkust (al was het nog maar vanuit een zijtak-rivier). Door de regen zijn we amper gestopt, we reden vlot door naar Fort William en na 46 km en 3 uurtjes rijden waren we er dan. Om 1 uur waren we dan gesettled in een Bed & Breakfast even voorbij Fort William.



Ondertussen hangt alles daar te drogen, de kamer hangt volledig vol, en voor vanavond staat er een grote steak op de menu (als we er een vinden). In ieder geval gaan we goed slapen! Nu zijn we aan het rondlopen in het stadje hier, en het is ook al weer mooi weer hier!

We hopen morgen te vertrekken tegen 9u, zodat we de echte Harry Potter Stoomtrein te zien krijgen in Glenfinnan. Om 18u00 's avonds nemen we dan de boot richting "Isle of Skye". Hopelijk tot gauw. We hopen op internet te geraken in Stornoway, over een tweetal dagen!

5 opmerkingen:

Petro zei

Ook van ons een gelukkige verjaardag aan de papa van Pieter.

Chapeau aan jullie drie voor de reeds afgelegde kilometers. Hopelijk hebben jullie nog veel geluk met het weer.

We hebben ons vandaag ook een tent en slaapzak gekocht voor onze trektocht in de Pyreneeën. Morgen zijn we al weg naar de Ardennen en vanaf volgende week zitten we in de bergen. Als we daar een internetcafé tegenkomen, zullen we ook een blog opstarten :)

Nog veel plezier!

thuisfront zei

Ook van ons alvast een gelukkige verjaardag aan de papa van Pieter.
Fantastisch om dit te volgen - de plannetjes thuis komen goed van pas. Kl.Br. groet jullie van in de bergen met een big smile, was super tevreden, wij hopen voor Pieter en Filip hetzelfde.
Nog veel fietsplezier in een prachtige omgeving en een warm zonnetje.
We kijken al uit naar het volgende verslag en prachtige foto's, slaap lekker.

Tante Gerda zei

Hallo lustige trappers.Al flink gevorderd.Leukjullie te kunnen volgen.Hopeijk hebben jullie niet zoveel wind en regen als wij hier in ons kleine landje.Prachtige omgeving en mooie foto's. Ook een leuk nieuwtje van het thuisfront,Geert en Evy zijn dinsdag de fiere ouders van een flinke dochter Fran (3,4kg 49cm) geworden.Fran mama en papa stellen het heel goed.En trappen maar

Hilde en Jo zei

Hallo daar in de Schotse Highlands,

Het is leuk jullie tocht in weer en wind van hieruit te kunnen volgen. We voelen ons zo ook een beetje op vakantie. Geniet met volle teugen van jullie "bike-holidays".

Groetjes

Anoniem zei

dag filip en pieter en kristy,

ff proficiat wensen met jullie onderscheiding alle twee. Geniet van het verlof. ziet er tof uit

paulus