maandag 2 juli 2007

Superfast Ferry with Superslow Internet

We hebben vanavond de boot gehaald, na een sprintje van 95 kilometers met serieus tegenwind EN een wonderbaarlijke genezing van Filip (keelontsteking). We zitten nu ergens tussen de UK, Belgie en Noorwegen en gaan nu onze zetel opzoeken voor een goeie nachtrust. Alles verloopt dus volgens plan. We komen morgen om 12u Belgische tijd aan en we beginnen daar aan ons eerste ECHTE fietstocht in het regenachtige, heuvelachtige, schaapachtige en niet-voor-fietsers-geschikte Schotland! See you soon, lads! AAaairgh! ;-)

5 opmerkingen:

Andy zei

Hopelijk is het weer daar beter dan hier, het blijft hier maar regenen. Maar Schotland staat niet echt bekend voor z'n mooie weer, dus of het daar beter is...

Geniet nog van jullie laatste tien minuten op de boot, want daarna wordt het enkel maar zadelpijn ;-)

Anoniem zei

alle, fijn dat filip op tijd beter was, geniet van jullie fietstocht door het ruige homecountry van braveheart

Petro zei

Aha, eindelijk die blogspot gevonden! Gelukkig kon ik me er nog vaag iets van herinneren...

Klein vraagje: ik heb op kamp een doedelzak nodig. Breng je er één mee als je er onderweg één vindt? Er mag nog een Schot aanhangen, da's altijd handig om er ook nog geluid uit te krijgen.
Als die doedelzak niet lukt, is een vatje whiskey ook steeds goed!

Nee serieus, veel plezier ginder en vooral veel geluk met het weer, de fietsen, de conditie, ...

Tot de volgende!

thuisfront zei

Hier nog steeds even nat, mama is zopas terug en in Oostkamp was het stukken beter geweest.
Hopelijk houden jullie het een beetje droog.
Ondertussen tweemaal goed nieuws, Ilse en Tommy hebben een zoontje Liam (1 juli) en Evy en Geert hebben een dochtertje Fran (3 juli), iedereen superblij.
Geniet maar van een leuke, mooie, ontspannende, droge en sportieve vakantie. Hopelijke is Filip voldoende hersteld zodat hij tenvolle kan genieten. De groetjes aan de drie musketiers.
Tot later.

Anoniem zei

Kiekeboe,

Ik was er natuurlijk, hoe eenvoudig het ook is, toch in geslaagd, om een berichtje verkeerd te plaatsen. Dus zie : email of zoiets, ik weet niet waar ik het geplaatst heb , tssssssssssssssssss typisch é